.

.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Μιχάλης Κοντούλης-Detective

ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ 489/7/1/128-ιστ

Αναλαμβάνουμε: ΑΤΤΙΚΗ, ΕΠΑΡΧΙΑ, ΝΗΣΙΑ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

24ωρη εξυπηρέτηση

Τηλεφωνικό κέντρο:

2105315318-6945916998

24ωρη εξυπηρέτηση

 

 

Η εταιρεία MKontoulis εδώ και 15 έτη με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και βασιζόμενη στην επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών,είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις και απαντήσεις και προπαντός αποδεικτικά στοιχεία ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις.

Μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους ντεντέκτιβ, τεχνικούς και συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι στη διάθεσή σας. Όλες οι έρευνες γίνονται με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα που επιτηρούνται από έμπειρους τεχνικούς για την καλύτερη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων. Πωλήσεις υπερσύγχρονων συστημάτων ήχου και εικόνας Αμερικανικής προέλευσης με δυνατότητα ελέγχου ακόμα και από το εξωτερικό και με δορυφορική σύνδεση.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει έρευνες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με πλήρη οργάνωση και υπευθυνότητα για να συλλέξει όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ο εντολέας για την έρευνα του.

Η MKontoulis security Ιδρύθηκε  με σκοπό να διαφυλάξει με το καταρτισμένο επαγγελματικά προσωπικό της τα συμφέροντα σας. Το ανθρώπινο δυναμικό που έχουμε περιβάλλεται από τα συνεχής σεμινάρια και εκπαίδευση που παρέχει η εταιρεία μας.

Εάν επιθυμείτε να προστατεύσετε και να διαφυλάξετε τον ιδιωτικό σας χώρο από τιχον παραβιάσεις και καταπατήση τον προσωπικό σας δικαιωμάτων φροντίζουμε για αυτό. Η εταιρεία Μkontoulis security σας δίνει οικονομικές λύσεις για τη διαφύλαξη του προσωπικού σας χώρου (επαγγελματικός χώρος ,οικεία, εξοχικά κλπ.)
Διατίθεται υπερσύγχρονος ηλεκτρονικός εξοπλισμός.

Εμπιστευτείτε πραγματικούς επαγγελματίες με γνώση την επαγγελματική κατάρτιση σε έρευνες.

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας,που μας εμπιστεύτηκαν και μας δώσανε την εντολή για να συλλέξουμε όλα αυτά τα στοιχεία για την κάθε υπόθεση ξεχωριστά.

(24ωρη εξυπηρέτηση.)