Για τα παιδιά το ίντερνετ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους για επικοινωνία με φίλους,αναζήτηση υλικού για σχολικές εργασίες,εύρεση μουσικής, videos,κ.τ.λ.

Δυστυχώς στη ζωή τίποτα δεν είναι απόλυτα ασφαλές και το internet δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.Ελοχεύουν κίνδυνοι όπως,κλοπή προσωπικών στοιχείων, εξαπάτηση,παραπλάνηση,εύρεση ναρκωτικών ουσιών,θρησκευτικός προσηλυτισμός,θύμα παιδεραστίας,επισκέψεις σε σελίδες με πορνογραφικό υλικό κ.τ.λ.

Η εταιρεία μας,σας προσφέρει το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο λογισμικό όπου θα μπορείτε να ελέγχετε όλες τις δραστηριότητες(σελίδες που επισκέπτεται, chat,e-mail,κ.τ.λ.)των παιδιών σας χωρίς να υποπέσει στην αντίληψή τους. Το λογισμικό αυτό δρα στο παρασκήνιο(BACKGROUND). Δεν εμφανίζεται στα στα SERVICES και είναι μη ανιχνεύσιμο από ANTIVIRUS και ANTISPYWARE προγράμματα.

Τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου λογισμικού είναι η δυνατότητα ελέγχου του υπολογιστή των παιδιών σας από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε(εργασία, εξωτερικό κ.τ.λ. )

Η πλέον ενδεδειγμένη λύση για να προστατέψετε τα παιδιά σας.