Η εταιρεία ΜΚ  εδώ και πολλά χρόνια έχει βάλει στις έρευνες της το DNA. Η υψηλού επιπέδου τεχνολογία που έχουμε στην Αθήνα είναι σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα(τεχνολογία   FBI)και αποτελεί με διαφορά την πιο προηγμένη και αποτελεσματική τεχνολογία.

Η ανάλυση του DNA αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της έρευνας σε υποθέσεις που αφορούν ληστείες, φόνους,βιασμούς,απαγωγές, μοιχείες,συγγένειας Τεστ πατρότητας, μητρότητας,αδερφού, παππού, γιαγιά, θείου, θείας, κ.τ.λ. Τεστ πατρότητας χωρίς πατέρα εν ζωή, ατυχήματα, εγκλήματα, αυτοκινητιστικά ατυχήματα εξακρίβωση των θέσεων των επιβατών καθώς είναι πλέον δυνατή η ανίχνευση της φύσης του γενετικού υλικού (σπέρμα,σάλιο,αίμα κ.τ.λ.) και η εξαγωγή του από πολλαπλά υπόβαθρα όπως ρούχα, εσώρουχα, τσίκλες, αποτσίγαρα, τρίχες, νύχια, πιπίλες, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια, οδοντόβουρτσες, όπλα, κουκούλες και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο πάνω στο οποίο θα ανιχνεύσουμε έστω και ελάχιστο βιολογικό υλικό μέσω των ειδικών επιστημονικών τεχνικών ανίχνευσης βιολογικού υλικού.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η εταιρεία MK σε συνεργασία με το DNA βρίσκεται στη διάθεσή σας για να απαντήσει στα ερωτήματα σας, να σας προσφέρει γνώση, νέες τεχνολογίες.